2021-12-11 07:47:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szívügyekben kimondottan szerencsés napok köszöntenek rád

Napi horoszkóp december 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bár szombat és munkanap van, mégis rengeteg erőt érzel magadban mind a munkahelyi, mind az otthoni feladatok elvégzéséhez. Szívesen segítesz a többieknek, nem csak jó ötletekkel, hanem pénzbeli támogatással is. A napi horoszkóp javaslata szerint mindenképpen gondold át, hogy kinek és mennyit adsz kölcsön.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Érdekes tapasztalások segítenek szombaton, hogy másképp gondolkodj valamilyen fontos témáról, mint korábban. Érdemes másokkal is megosztani a tapasztalatokat, az élményeket, mert a beszélgetés során új értelmet nyernek az események...

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobban oda kellene figyelned a tervezésre, elvégre már tényleg nyakunkon a karácsony! Jól teszed, ha pontos listát, beosztást készítesz, amit aztán pontról pontra be is tartasz. Egy váratlan találkozó, meghívás persze így is keresztülhúzhatja a számításaidat. Nem gond, te mindig rugalmas vagy.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem szabad visszafojtanod az érzéseket. A sebek, amiket magadban cipelsz, idővel teljesen elmérgesedhetnek. Ráadásul annak sem teszel jót a hallgatással, aki a tudta nélkül folyamatosan megbánt téged. Neki is szüksége van a változtatás lehetőségére.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Családi életedben akadhatnak gondok szombaton, főleg az anyagiak miatt, mert rengeteg kiadásod volt és van mostanság. Szerencsére sikerül megoldást találni, ami kihúz a bajból. Például az is lehet, nem várt év végi jutalmat kapsz. Ez a fordulat meghozza az otthon békéjét is.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jobb lenne, ha kerülnéd az üzletelést szombaton. Valamilyen veszteség érhet ugyanis, akár vásárolsz, akár eladsz. Az adakozáshoz ugyanakkor a mostani a legjobb időpont: ne legyél szűkmarkú a koldusokkal, az utcazenészekkel. Kevéssel is jóra fordíthatod a rosszat.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Remek napra számíthatsz szombaton. Úgy tűnik, javíthatatlanul romantikus vagy, és most bőven lesz részed romantikában, szerelemben is. Délután és este a családi életedbe is teljes a meghittség. Ezek a csodavárás pillanatai, de ezt nálad jobban senki sem tudhatja.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A lelkivilágodra szombaton uralkodó bolygód, a Plútó erős hatást gyakorol, ezért minden történés sokkal mélyebben érint, mint általában. Ha párkapcsolatban élsz, az otthon melege és biztonsága tesz most a leginkább boldoggá. Amennyiben még keresed a párodat, lehet, épp szombaton sodor valakit az élet az utadba.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szívügyekben kimondottan szerencsés napok köszöntenek rád. Úgy érzed, hogy megtaláltad a lelki társadat, és ez most egyáltalán nem illúzió. Vigyázz, ne hallgass továbbra sem a rosszindulatú pletykákra, mert vannak olyanok, akik irigyek a boldogságodra.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Sebezhetetlennek, rinocéroszbőrűnek mutatod magadata szombaton, pedig az álca nagyon is érző szívet takar. Most még téged is érhet olyan hatás, ami teljesen elérzékenyít. Talán a gondolkodásodat is megváltoztatja bizonyos kérdésekről.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bármilyen probléma áll az utadba, a szerencse most mindenen átsegít. A lelked kifogyhatatlan energiát kap az univerzumtól, ezáltal képes leszel megújulni. Úgy érzed, hogy áldás kíséri a céljaidat, a tetteidet. Nem tévedsz, ez valóban így is van...

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Házasságodban harmónia és szeretet uralkodik. Ha még egyedülállóként élsz, akkor hamarosan olyan kapcsolatra számíthatsz, amilyenre mindig is vágytál. Bár persze nem azonnal bontakozik ki a szerelem, de idővel finom érzéseiddel közel kerülsz a partnered lelkéhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: